Privacy-verklaring (EU) B2B

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op augustus 5, 2020 en is van toepassing op ingezetenen van de Europese Economische Ruimte.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we via https://www.denkwerken.com/nl/ over u verkrijgen. We raden u aan deze verklaring aandachtig te lezen. In onze verwerking voldoen we aan de vereisten van privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • we streven ernaar onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot enkel de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • we respect your right to access your personal data or have it corrected or deleted, at your request.

Als u vragen heeft of precies wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, neem dan contact met ons op.

1. Doel, gegevens en bewaartermijn

1.1 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Contact - doormiddel van telefoon, post, e-mail en/of webformulieren

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • e-mail adres
  • Gebruikersnaam, wachtwoorden en andere accountspecifieke gegevens
  • Bezoekersgedrag
  • Foto's
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Verkregen toestemming

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.2 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Betalingen

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • e-mail adres
  • Financiële gegevens
  • Gebruikersnaam, wachtwoorden en andere accountspecifieke gegevens
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Verkregen toestemming

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.3 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Een account registreren

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • e-mail adres
  • Gebruikersnaam, wachtwoorden en andere accountspecifieke gegevens
  • Foto's
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Verkregen toestemming

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.4 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Nieuwsbrieven

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • e-mail adres
  • Gebruikersnaam, wachtwoorden en andere accountspecifieke gegevens

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Verkregen toestemming

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.5 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

To support services or products that a customer wants to buy or has purchased

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • e-mail adres
  • Gebruikersnaam, wachtwoorden en andere accountspecifieke gegevens
  • Foto's
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Verkregen toestemming

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.6 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • e-mail adres
  • Financiële gegevens
  • Bezoekersgedrag

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Verkregen toestemming

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.7 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Het verzamelen en analyseren van statistieken voor website verbetering

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Locatie
  • Bezoekersgedrag

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Verkregen toestemming

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.8 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

To be able to offer personalized products and services

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • e-mail adres
  • Gebruikersnaam, wachtwoorden en andere accountspecifieke gegevens
  • Bezoekersgedrag

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Verkregen toestemming

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

2. Delen met andere partijen

Wij delen deze gegevens niet met derden.

3. Cookies

Our website uses cookies. For more information about cookies, please refer to our Cookie Policy

We have concluded a data Processing Agreement with Google.

De opname van volledige IP-adressen wordt door ons geblokkeerd.

4. Beveiliging

We are committed to the security of personal data. We take appropriate security measures to limit abuse of and unauthorized access to personal data. This ensures that only the necessary persons have access to your data, that access to the data is protected, and that our security measures are regularly reviewed.

De beveiligingsmaatregelen die we gebruiken bestaan uit:

  • Gebruikersnaam en wachtwoord
  • TLS / SSL
  • DKIM, SPF en DMARC
  • Beveiligingssoftware

5. Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

6. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

7. Toegang verkrijgen tot en wijziging van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben, neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens. U heeft de volgende rechten:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Zorg ervoor dat u altijd duidelijk vermeldt wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen.

8. Een klacht indienen

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

9. Functionaris voor gegevensbescherming

Onze functionaris voor gegevensbescherming is geregistreerd bij de gegevensbeschermingsautoriteit in een EU-lidstaat. Als je vragen of verzoeken hebt met betrekking tot deze privacyverklaring of voor de functionaris voor gegevensbescherming, kunt je contact opnemen met Pieter de Mink via [email protected] of telefonisch op +3289204616.

10. Contactinformatie

Denkwerken BVBA
Maastrichtersteenweg 85/2
3680 Maaseik
België
Website: https://www.denkwerken.com/nl/
E-mail: privacyofficer@denkwerken.com
Telefoonnummer: +32 89 204616

Bijlage

Activity Log

If you are a registered user, we save your content activity like create/update/delete posts and comments.

WPML

WPML uses cookies to identify the visitor’s current language, the last visited language and the language of users who have logged in. While you use the plugin, WPML will share data regarding the site through Installer. No data from the user itself will be shared.

WooCommerce

We collect information about you during the checkout process on our store.

What we collect and store

While you visit our site, we’ll track:
  • Products you’ve viewed: we’ll use this to, for example, show you products you’ve recently viewed
  • Location, IP address and browser type: we’ll use this for purposes like estimating taxes and shipping
  • Shipping address: we’ll ask you to enter this so we can, for instance, estimate shipping before you place an order, and send you the order!
We’ll also use cookies to keep track of cart contents while you’re browsing our site. Read our cookie policy in the site menu. When you purchase from us, we’ll ask you to provide information including your name, billing address, shipping address, email address, phone number, credit card/payment details and optional account information like username and password. We’ll use this information for purposes, such as, to:
  • Send you information about your account and order
  • Respond to your requests, including refunds and complaints
  • Process payments and prevent fraud
  • Set up your account for our store
  • Comply with any legal obligations we have, such as calculating taxes
  • Improve our store offerings
  • Send you marketing messages, if you choose to receive them
If you create an account, we will store your name, address, email and phone number, which will be used to populate the checkout for future orders. We generally store information about you for as long as we need the information for the purposes for which we collect and use it, and we are not legally required to continue to keep it. This includes your name, email address and billing and shipping addresses. We will also store comments or reviews, if you choose to leave them.

Who on our team has access

Members of our team have access to the information you provide us. For example, both Administrators and Shop Managers can access:
  • Order information like what was purchased, when it was purchased and where it should be sent, and
  • Customer information like your name, email address, and billing and shipping information.
Our team members have access to this information to help fulfill orders, process refunds and support you.

What we share with others

We share information with third parties who help us provide our orders and store services to you; for example --

Payments

We accept payments through PayPal. When processing payments, some of your data will be passed to PayPal, including information required to process or support the payment, such as the purchase total and billing information. Please see the PayPal Privacy Policy for more details.

PayPal Checkout

By using this extension, you may be storing personal data or sharing data with an external service.

Shield

Security

Our website uses specialist security software - Shield Security. This helps to ensure data breaches do not occur and our website and data are protected against hacking attempts and intrusion. Shield Security protects site visitors and works to block potential hacks while monitoring web traffic and filesystem changes. The learn more about Shield Security, please follow this link.

Cookies

  1. The Shield Security plugin never stores any sensitive, personally identifiable information in any cookie at any time.
  2. In the case that the Shield Security plugin needs to redirect a visitor or any request, it may use a cookie to prevent repeated/infinite redirect loops.
  3. For registered/logged-in users, the Shield Security plugin uses a cookie to track user sessions and control display of certain in-plugin admin notices.
  4. The Shield Security plugin does not normally use Cookies for unregistered site visitors. It may however use a cookie to register the closure of the Shield Security security badge to prevent repeated display.

Data Storage: User Sessions

For logged-in users, the Shield Security plugin stores information on the username, the IP address and the time of last login and last activity. This information is purged upon logout or data cleanup.

Data Storage: Audit Trail

The Shield Security plugin has an Audit Trail feature that will log the following information:
  1. Audit Trail message that may include email addresses
  2. Logged-in username (where applicable)
  3. Originating IP address of the request
For logged-in users this represents information that may be used to locate (by IP address) and identify individuals and their activity on the site. This information is stored for security purposes by the site administrator. This data will be retained and then automatically purged from the database after a fixed time period, as determined by the site administrator. (Currently this is set to 14 days.)